Birdlady

Borde sova men gosar med Ester istället. She's the best.xoxo

Strutsfarm

Hann med banken idag. Och så har jag gjort guacamole som blev jättegod.
Ikväll blir det bio med mamma och Moa, min syssling. Förhandsvisning av "Crazy stupid love" på Park.
Lovely! Jag älskar Park.

Nedan följer lite inspirationsbilder.xoxo

Foggy days

En till sovmorgon. Har gått som i en dimma hela dagen, tagit tid på mig med allt och precis som jag ska börja ta mig i kragen och åka in till stan och uträtta några ärenden så inser jag att banken såklart har stängt. Jag har inte åstakommit något idag. Fast det är ganska skönt att få ha en sån dag lite då och då. Jag ska nog sätta mig och rita en stund. För är det något jag lyckats med idag(och i helgen) så är det att hämta inspiration. Det är lustigt hur mycket lite TV-tittande kan ge.

xoxo


Favoriter

Jag har köpt en ny höstkappa i ull och (bara 5%, but still) kashmir, fyndade den på jobbet nu i veckan.
Helgen har innefattat lite gott och blandat, allra mysigast var fotning med Kim och Erika, och Wallin-utställningen på Waldermarsudde med Emma. Sen fick jag en sån där härlig och välbehövd sovmorgon idag och så blev det supermysig födelsedagsmiddag hos moster på det!
Wonderful.
Och här kommer det lite favoriter, alla svarta - världens bästa färg - och rätt så höstiga. Kommer kanske lite till snart, har spanat in mig på några godingar som förhoppningsvis blir mina vid nästa lön.


Hope you like.


Svart kappa, Marella.


Mörkblå/svart tunika, Fifth Avenue Shoe Repair.


Svart väska, Coach.


Svarta skinnshorts, Urban Outfitters.


Svarta skor: jodhpurs, Marella. Klackar, Vagabond.

xoxo

Lever livet

Apa. Det suger att jag inte kan ladda upp bilder på bloggen via telefonen... Jaja jävla i-landsproblem. Vart ledig i 2 dagar nu, fantastiskt skönt, så om några timmar är det jobb som gäller, sen blir det Håkan på Gröna Lund ikväll :) Och juste! Jag har hittat en eller kanske till och med två kurser jag kan och vill gå nu i höst, i InDesign och Illustrator. Så med lite tur blir drömmen om Berghs verklighet nästa höst(!!!). xoxo

Doft

Inget jobb i helgen, jag ska vila och njuta av allt.xoxo


RSS 2.0