Fuskpäls

Har sytt och pysslat hela dagen, en och en halv kudde klar! Nu är det sönderklippt fuskpäls överallt på mig, golvet och skrivbordet. Imorn blir det städning och på fredag blir det bio!

Xoxo


Att vänta

Har redan shoppat för för mycket av lönen, fast till mitt försvar är mycket av det julklappar. Och saker till mitt rum, försöker förvandla det till något slags "winter wonderland" nu över december och januari. Jättefint hittills, bild kommer när jag har tvättat fönstren och skurat golvet, och så har jag två kuddar att sy och en filt att inhandla också.

Igår insåg jag förresten att mina fantastiska Jeffrey Campbell skor faktiskt är på väg till mig, fick bekräftelsemail från karmaloop att dom hade fått in dom nu och att dom skickas snart, ska få ett till mail när dom är på väg. Väntar med spänning, this is gonna be good.

Xoxo


Trampa på

Idag var en inte så bra dag. För mycket.
Hur som helst tyckte jag att jag då kunde vara värd att köpa mig de där skorna jag skrev om, nämligen dessa.

Nu hoppas jag att paypal (som jag aldrig i mitt liv använt förut, hjälp!) samarbetar med mig så kommer dom här bebisarna skickas till mig den 30e!
Godis.

xoxo


Shoes

Jag har hittat dom. Eller egentligen inte jag, en släkting och vän till mig hittade och köpte dom och jag blev som trollbunden och har nu beslutsångest hur vida jag ska klicka hem dom eller inte. Kostar liksom ca 1600:- ... Men jag har faktiskt letet efter dom ett tag. Nej jag tänker vara hemlig och inte skriva vilka skor det är eller varifrån dom kommer, jag vill inte att dom ska ta slut, haha ;) Hur som helst ska det bli en härlig dag idag. Bilder kommer i morgon/på måndag och jag ser verkligen fram emot ikväll! (måste tyvärr vara hemlig här också, mer kommer imorn eller måndag, sorry).

Men tills dess får 2 saker att gotta er med (jag vet att ni redan fått en bild med klockorna, och att den här bilden är sämre pga ljuset men jag kunde inte låta bli nu när jag fått ett nytt tillskott till gruppen).


Ester


Klocksamlingen som gör att jag kommer upp ur sängen på mornarna.
Svart klocka - IKEA, vit klocka - Lagerhaus, rosa klocka - Ur&Penn.

xoxo

Sökes: jobb

Jahapp. Idag är jobbsökardag! Det ska läggas upp intresseanmälan till allt som går att intresseanmäla till, skrivas personliga brev och kanske ringas några samtal. Kanske blir det lite städning och en promenad sen också :)

Här kommer en bild på världens finaste skor som jag hoppashoppashoppas blir mina på min födelsedag.

Xoxo


Bättre sent än aldrig.

Äääntligen har jag lyckats förstå mig på det här med att blogga via telefonen! Hade inte ängnat en tanke åt att det kanske fanns en app istället för att behöva gå in på blogg.se hemsida varje gång. Bra där. Men nu är det fixat och jag kan börja lägga upp bilder direkt med telefonen :) hurra!!

Är sedan i fredags (förmodligen, om jag inte får jobba lite extra nästa vecka) arbetslös och känner både en början till lätt panik över att hitta ett nytt jobb samtidigt som det blir skönt med en liten paus, hoppas bara att det inte blir en för lång paus...
Yes så ser det ut just nu i alla fall, wish me luck!
(bilden är någon månad gammal, från en höstpromenad/fotodag med Kim och Erica)

xoxo


RSS 2.0